Image

Hvem er jeg?

Som personlig træner, fitnessinstruktør og kostvejleder er mit mål at hjælpe dig med at nå dine mål. Der kan være mange årsager til, at du netop kontakter mig. Jeg er klar til at hjælpe dig uanset om det er med vægttab, muskelopbygning, at komme i bedre form, at mindske fedtprocent eller om det er en komplet livsstilsændring. Til vores første møde hører jeg om dine ønsker/ mål, og sammen lægger vi en plan, der passer dig og din hverdag. Jeg er med hele vejen til at hjælpe dig med at holde fokus, sørge for at træningsintensiteten bliver opretholdt og til at tilpasse træningen til dine fremskridt. Jeg er uddannet kok og kostvejleder med speciale i vægttab, børn og overvægt samt sportsernæring. Derudover er jeg fitness instruktør og EREPS/EHFA certificeret personlig træner. Så har du brug for et enkelt forløb eller en pakkeløsning, er jeg klar til at hjælpe dig.